0
Winkelmand

Hollandse kaasfondue

Probeer eens deze Hollandse kaasfondue!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de fonduepan in met het gehalveerde teentje knoflook. Verwarm de witte wijn tegen de kook aan. Snijd het stokbrood en zet dit alvast met het fonduerechaud op tafel.
  2. Voeg al roerende beetje bij beetje de geraspte kaas bij de warme wijn zodat de kaas goed smelt. Voeg versgemalen peper naar smaak toe.
  3. Meng de maïzena met de kirsch en schenk dit bij de gesmolten kaas. Roer goed door en giet de fondue als deze goed gebonden is in de voorverwarmde fonduepan.

Ingrediënten

4 personen

1 teentje knoflook gehalveerd

400 milliliter droge witte wijn

800 gram belegen boerenkaas

1 eetlepel maizena

2 eetlepels kirsch

stokbrood (naar smaak toevoegen)
en/of
bruinbrood (naar smaak toevoegen)
en/of
notenbrood (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
Trots van Coop boerenkaas belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren belegen kaas stuk5,73
Alternatief
2
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Duopak glutenvrij brood bruin product photo
Duopak glutenvrij brood bruinDuopak glutenvrij brood bruin1,49
Alternatief
1

Niet beschikbaar

kirsch
Geen product gevonden
notenbroden
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
950
Koolhydraten
31
Vetten
62
Verzadigde vetten
40
Eiwitten
50
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0