0
Winkelmand

Hollandse Trifle van lange vingers en mascarpone

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp de sinaasappel en pers ze daarna.
  2. Meng de sap en rasp met de citroen brandenwijn.
  3. Meng 2 eetlepels poedersuiker met 1 dl water voeg dit aan de sinaasappel substantie.
  4. Breng dit aan de kook en laat dit afkoelen.
  5. Gebruik een mooi platte schaal om de triffle op te bouwen.( taartvorm)
  6. Dip de lange vingers in de sinaasappel substantie en bedek de bodem van de schaal ermee. De bodem moet ermee bedekt zijn.
  7. Klop in een bekken de mascarpone los. Rasp een halve citroen in de mascarpone.
  8. Voeg een theelepel citroen vocht en een beetje sinaasappel substantie bij de mascarpone.
  9. Voeg de vanille en de poedersuiker bij de mascarpone.
  10. Verspreid de mascarpone massa over de lange vingers in de schaal.
  11. Verdeel de frambozen over de mascarpone.
  12. Verkruimel de vlokken en strooi deze over de tiramisu.
  13. Laat de tiramisu opstijven in de koelkast of bij haast in de vriezer.

Ingrediënten

6 personen

2 stuks sinaasappels

3 eetlepels citroenbrandenwijn

1 pak lange vingers

300 gram mascarpone

4 eetlepels poedersuiker

1 stuk vanille druppel

150 gram frambozen

75 gram vlokken

Ingrediënten

Voor 6 personen

Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
g'woon Lange vingers product photo
g'woon Lange vingersg'woon Lange Vingers 175gr0,64
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
2
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
1
8710496977541 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

citroenbrandenwijn
Geen product gevonden

Alternatief