0
Winkelmand

Home made eggnog

Probeer ook eens deze heerlijke Home made eggnog!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de melk en slagroom. Voeg het kaneelstokje toe en laat 10 minuten pruttelen. Laat iets afkoelen.
  2. Klop met een staafmixer de eidooiers met de suiker en vanillesuiker luchtig in een kom. Giet al kloppend de warme melk erbij. Schenk het mengsel terug in de pan en laat op een lage stand circa 5 minuten indikken.
  3. Roer de rum erdoor en laat in de koelkast minimaal 2 uur koelen.
  4. Schenk de eggnog over in 4 glazen en bestrooi met een snuf nootmuskaat.

Ingrediënten

4 personen

300 milliliter volle melk

175 milliliter slagroom

1 kaneelstokje

3 eidooiers

50 gram suiker

0.5 zakje vanillesuiker

80 milliliter bruine rum

nootmuskaat (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Volle melk product photo
Melkan Volle melkMelkan Melk Verse Volle 1 l Pak met punt1,15
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
8711114480146 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1

Alternatief