0
Winkelmand

Hotdogs met geitenkaas, basilicum en tomaatjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de zongedroogde tomaatjes heel fijn en prak ze met de geitenkaas en een paar fijngehakte blaadjes basilicum.
  2. Verwarm de ovengrill. Verwarm 4 hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd 4 hotdogbroodjes open.
  3. Leg de worstjes in de broodjes en verdeel de geitenkaascrème erover. Gratineer kort onder de ovengrill. Bestrooi met basilicum en serveer direct.

Ingrediënten

4 zongedroogde tomaatjes

75 gram zachte geitenkaas

2 takjes basilicum

4 hotdogworsten

4 witte puntjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

3585510011731 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624244439 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Witte puntjes product photo
Witte puntjeswit puntje1,00
Alternatief
1

Alternatief