0
Winkelmand

Hotdogs met kroepoekcrunch en chili-pindasaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de taugé af en laat goed uitlekken. Verwarm de hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de hotdogbroodjes open.
  2. Verwarm de satésaus met de chilisaus. Verdeel wat taugé over de broodjes en leg hier een warm worstje op.
  3. Lepel er wat warme pindasaus over. Bestrooi met wat gehakte pinda's, verkruimelde kroepoek en korianderblaadjes. Serveer direct.

Ingrediënten

1 handje taugé

4 hotdogworsten

4 witte puntjes

100 milliliter satésaus kant-en-klaar

2 eetlepels chilisaus

4 eetlepels ongezouten pinda's gehakt

8 stukjes kroepoek

1 handje korianderblaadje

Ingrediënten

Voor 0 personen

Go-Tan Atjar tauge product photo
Go-Tan Atjar taugeGo-Tan Atjar tauge1,02
1
g'woon Hotdogs product photo
g'woon Hotdogsg'woon Hotdogs BL1V 540 gram blik1,99
Alternatief
1
Witte puntjes product photo
Witte puntjeswit puntje1,00
Alternatief
1
g'woon Satésaus kant en klaar product photo
g'woon Satésaus kant en klaarg'woon Satésaus kant en klaar1,53
Alternatief
1
Go-Tan Chilli sauce sweet product photo
Go-Tan Chilli sauce sweetGo-Tan Chilli Sauce 500 MLT fles2,02
Alternatief
1
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten 235gr0,81
Alternatief
1
Conimex Kroepoek naturel product photo
Conimex Kroepoek naturel1,29
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse korianderKoriander 15g1,15
Alternatief
1

Alternatief