0
Winkelmand

Hotdogs met kroepoekcrunch en chili-pindasaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de taugé af en laat goed uitlekken. Verwarm de hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de hotdogbroodjes open.
  2. Verwarm de satésaus met de chilisaus. Verdeel wat taugé over de broodjes en leg hier een warm worstje op.
  3. Lepel er wat warme pindasaus over. Bestrooi met wat gehakte pinda's, verkruimelde kroepoek en korianderblaadjes. Serveer direct.

Ingrediënten

1 handje taugé

4 hotdogworsten

4 witte puntjes

100 milliliter satésaus kant-en-klaar

2 eetlepels chilisaus

4 eetlepels ongezouten pinda's gehakt

8 stukjes kroepoek

1 handje korianderblaadje

Ingrediënten

Voor 0 personen

Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
Alternatief
1
8710624244439 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Witte puntjes product photo
Witte puntjeswit puntje1,00
Alternatief
1
Wijko Satésaus kant en klaar product photo
Wijko Satésaus kant en klaarWijko Satésaus Kant & Klaar 500 g Bakje2,25
Alternatief
1
Go-Tan Chilli sauce sweet product photo
Go-Tan Chilli sauce sweetGo-Tan Chilli Sauce 500 MLT fles2,02
Alternatief
1
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten 235gr0,81
Alternatief
1
Sum & Sam Kroepoek product photo
Sum & Sam KroepoekSum & Sam Naturel kroepoek 60gr0,89
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief