0
Winkelmand

Hotdogs met Turkse kruidensalade en yoghurtsaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de munt en peterselie fijn en meng dit met de sjalot en tomaat. Breng op smaak met zout, peper en een paar druppels olijfolie.
  2. Meng de yoghurt en mayonaise met de knoflook en wat gemalen peper. Verwarm de hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de hotdogbroodjes open.
  3. Verdeel de kruidensalade over de broodjes en leg de worstjes erop. Lepel wat yoghurtsaus erover en serveer direct.

Ingrediënten

2 takjes munt

2 takjes platte peterselie

1 sjalot fijngesnipperd

1 tomaat in kleine blokjes

1 eetlepel olijfolie

3 eetlepels Griekse yoghurt
of
3 eetlepels Turkse yoghurt

3 eetlepels mayonaise

1 teentje knoflook geperst

4 hotdogworsten

4 witte puntjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
8710147571791 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,69
Alternatief
1
8710624186265 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710624244439 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Witte puntjes product photo
Witte puntjeswit puntje1,00
Alternatief
1

Alternatief