0
Winkelmand

Humus met doperwten en koriander

Probeer ook eens humus met doperwten en koriander!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de kikkererwten met de doperwten, lente-/bosuitjes, knoflook, yoghurt of zure room en olijfolie.
  2. Breng de hummus op smaak met komijnpoeder (djinten), zout en versgemalen zwarte peper of cayennepeper.

Ingrediënten

4 personen

400 gram kikkererwten uitgelekt, blikje

100 gram diepvriesdoperwten ontdooid

2 lente-/bosuitjes fijngesneden

1 teentje knoflook

2 eetlepels yoghurt
of
2 eetlepels zure room

1 eetlepel olijfolie

komijnpoeder (djinten) (naar smaak toevoegen) naar smaak

snufje cayennepeper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Kikkererwten product photo
g'woon Kikkererwteng'woon Kikkererwten 200gr0,69
Alternatief
2
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,88
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot1,95
1

Alternatief