0
Winkelmand

Hutspot met rundersaucijzen en jus

Met hutspot zit je altijd goed!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelen samen met de hutspot 18 minuten, giet af en bewaar 100 ml van het kookvocht.
  2. Stamp de aardappelen samen met de hutspot en het kookvocht tot een puree. Voeg een klontje boter toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan en braad de rundersaucijzen in 6-8 minuten rondom bruin en gaar. Bereid ondertussen de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de hutspot samen met de rundersaucijzen en de jus over de borden

Ingrediënten

4 personen

500 gram hutspot

1 kilogram kruimige aardappelen

4 rundersaucijzen

1 zakje jus voor stamppot

Ingrediënten

Voor 4 personen

Daily Chef Hutspot met runderlap product photo
Daily Chef Hutspot met runderlapdaily CHEF Hutspot Met Runderlapje 500gr3,79
Alternatief
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Rundersaucijs fijn 4 stuks product photo
Rundersaucijs fijn 4 stuksCoop Rundersaucijs fijn 4 x 100 gram2,99
Alternatief
1
g'woon Jus voor stamppot product photo
g'woon Jus voor stamppotg'woon jus voor stamppot 18gr0,36
Alternatief
1

Alternatief