0
Winkelmand

Hutspot met sucadelappen

Lekker Hollands: Hutspot met sucadelappen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt 80 gram boter in een braadpan en bak de sucadelappen in 3 minuten rondom goudbruin. Voeg de inhoud van de jus en 250 ml water toe en stoof het vlees minimaal 2,5 uur met de deksel op de pan.
  2. Breng ondertussen een pan met water en een snuf zout aan de kook.
  3. Kook de stamppotaardappelen samen met de hutspot 15 minuten. Giet af en bewaar in de pan. Stamp de aardappelen en de hutspot met een stamper fijn, roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de hutspot samen met de sucadelappen over de borden.

Ingrediënten

4 personen

500 gram hutspot

1 kilogram stamppotaardappelen

4 sucadelappen

1 zakje jus

Ingrediënten

Voor 4 personen

Daily Chef Hutspot met runderlap product photo
Daily Chef Hutspot met runderlapdaily CHEF Hutspot Met Runderlapje 500gr3,79
Alternatief
1
Stamppotaardappelen product photo
StamppotaardappelenUNBRANDED Voorgekookte stamppotaardappelen 1000gr1,39
Alternatief
1
Sucadelap 2 sterren 2 stuks product photo
Sucadelap 2 sterren 2 stuksSucadelap 2 sterren 2 stuks4,09
Alternatief
1
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkel product photo
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkelBECEL MARG B&B 60X200G WRA DB NL1,09
Alternatief
1

Alternatief