0
Winkelmand

Iglo Fish Cuisine Florentine met ovengebakken aardappeltjes

Een smaakvol ovengerecht met aardappelen en de malse vis van Iglo. Eenvoudig te bereiden voor iedere dag van de week.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius en plaats de diepgevroren vis op een bakplaat in het midden van de oven. Bak in ca. 40 minuten gaar; vergeet niet dat de bereidingstijd per oven kan verschillen.
  2. Halveer de aardappelen en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel de aardappelen met wat koolzaadolie en breng ze op smaak met zout en peper. Zet de aardappelen ca. 20-30 minuten in de oven. Controleer met een vork of de aardappelen gaar zijn.
  3. Serveer de Fish Cuisine met de ovengebakken aardappelen en spinazie ernaast. Eet smakelijk!

Ingrediënten

2 personen

2 Iglo Fish Cuisine Florentine

8 aardappelen

1 zakje spinazie

Ingrediënten

Voor 2 personen

Iglo Fish Cuisine Florentine product photo
Iglo Fish Cuisine FlorentineIGLO diepvries VIS Florentine 380 GRM doos4,99
Alternatief
1
Kookaardappelen vast product photo
Kookaardappelen vastUNBRANDED Kookaardappelen vast 800g1,39
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,39
Alternatief
1

Alternatief