0
Winkelmand

Iglo Fish Cuisine Italiano met verse rijstsalade

Een heerlijk en eenvoudig te bereiden gerecht met de viscuisine van Iglo!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius en plaats de diepgevroren vis op een rooster in het midden van de oven. Bak de vis in ca. 40 minuten goudbruin. Vergeet niet dat de baktijd kan verschillen per oven.
  2. Kook ondertussen water in een pan en kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Snijd de zongedroogde tomaat in stukjes en meng samen met de basilicum door de gekookte rijst. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat olijfolie.
  3. Serveer de ovengebakken Iglo Fish Cusine Italiano en de rijstsalade. Strooi eventueel wat extra Parmezaanse kaas over het gerecht.

Ingrediënten

2 personen

2 stuks Iglo Fish Cuisine Italiano

2 porties rijst

50 gedroogde tomaten

2 eetlepels basilicum

Ingrediënten

Voor 2 personen

Iglo Fish Cuisine Italiano product photo
Iglo Fish Cuisine ItalianoIGLO diepvries VIS Italiano 380 GRM doos4,95
Alternatief
1
g'woon Basmati rijst product photo
g'woon Basmati rijstg'woon basmati rijst 1000g2,49
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief