0
Winkelmand

IJstaartjes met bosbessensorbet

Probeer ook eens deze heerlijke ijstaartjes met bosbessensorbet!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het ijs in de koelkast in een half uur wat zachter worden.
  2. Bekleed ondertussen de cakevorm met vershoudfolie, laat aan de zijkanten ruim overhangen.
  3. Bekleed de bodem en randen met biscuitjes. Gebruik bij voorkeur rechthoekige biscuits. Snijd ze indien nodig hier en daar bij.
  4. Schep de helft van het ijs in de vormpjes en dek deze laag af met biscuitjes.
  5. Vervolg met de rest van het ijs en dek het geheel af met de folie.
  6. Zet de ijstaartjes minimaal 2 uur in de vriezer.
  7. Klop voor het serveren de slagroom met de suiker stijf.
  8. Stort de taartjes op bordjes en bestrijk met de slagroom.

Ingrediënten

4 personen

500 milliliter bosbessenijs

1 pak biscuit

150 milliliter slagroom

20 gram suiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

8714100618042 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verkade Maria biscuits product photo
Verkade Maria biscuitsVerkade Maria Standaard 200GR WRP1,46
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
74
Vetten
20
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0