0
Winkelmand

IJstaartjes met liefde

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het ijs buiten de diepvries in circa 10 minuten iets zachter worden. Snijd van de cake 6 plakken van 2 cm dik.
  2. Steek uit elke plak cake een hart en laat de cakeharten als bodem in de stekers zitten. Zet de stekers op bakpapier op een kleine bakplaat of schaal.
  3. Verdeel het yoghurtijs over de cake tot aan de rand van de vormpjes en strijk glad. Zet de ijstaartjes 30 minuten in de diepvries.
  4. Zet de taartjes op bordjes en verwijder de stekers. Garneer voor het serveren met de kersen.

Ingrediënten

1 liter yoghurtijs met bosvruchten

400 gram cake

1 pot kersen zonder pit uitgelekt, op sap

Ingrediënten

Voor 0 personen

Hertog Ijs Yoghurt Bosvruchten Ijssalon product photo
Hertog Ijs Yoghurt Bosvruchten IjssalonHertog Yoghurt Bosvruchten 900ML 6x4,19
Alternatief
1
g'woon Boerencake product photo
g'woon Boerencakeg'woon Boerencake1,79
Alternatief
1
Aarts Kersen zonder pit op siroop product photo
Aarts Kersen zonder pit op siroopAarts Nederlandse Kersen 560 GR Pot1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
27
Vetten
6
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
2
Vezels
1
Zout
0.3
Suiker
0