0
Winkelmand

In olijfolie gesmoorde andijvie met pijnboompitten

Probeer ook eens deze in olijfolie gesmoorde andijvie met pijnboompitten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie op een lage stand en bak hierin zachtjes de knoflook. Voeg de chilipeper of peper toe.
  2. Snijd de andijvie in de lengte in vieren. Verwijder eventueel de buitenste bladeren. Leg de andijvie op het snijvlak in de pan en bestrooi met wat zout. Laat met het deksel op de pan op een lage stand smoren.
  3. Schep na circa 3 minuten om en laat nog een paar minuten smoren.
  4. Schep de andijvie over op een schaal en giet de knoflookolie erover. Bestrooi met de pijnboompitten.
  5. Lekker bij rundersaucijsjes en gekookte krieltjes.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels extra vergine olijfolie

3 teentjes knoflook in plakjes

1 snufje chilipepervlokken

1 struik andijvie gewassen

20 gram pijnboompitten licht geroosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Andijvie fijn voordeelverpakking product photo
Andijvie fijn voordeelverpakkingUnbranded Andijvie fijn 500 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
145
Koolhydraten
3
Vetten
13
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0