0
Winkelmand

Indiase knoflook-kaasnaan

Probeer eens deze Indiase knoflook-kaasnaan! Ook lekker bij curry's en linzensoep.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zeef de bloem en maak een kuiltje in het midden. Giet daarin 1 eetlepel olie, 100 ml warm water en de gist en kneed tot een glad deeg. Vet het deeg in met wat olie en laat circa 20 minuten rijzen. Verdeel het deeg in 4 balletjes en laat weer 20 minuten rijzen.
  2. Rol de balletjes een voor een uit. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de broden aan beide kanten goudbruin.
  3. Verhit de ovengrill. Beleg de naan met de kaas en gratineer kort onder de hete ovengrill tot de kaas gesmolten is.
  4. Verhit intussen de rest van de olie in een pan en fruit hierin de knoflook. Bestrijk de naan met de gebakken knoflook en serveer direct.

Ingrediënten

200 gram bloem

3 eetlepels zonnebloemolie

1 theelepel gedroogde gist

100 gram belegen kaas in reepjes

1 teentje knoflook fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
8009550000326 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
36
Vetten
16
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
12
Vezels
2
Zout
0.5
Suiker
0