0
Winkelmand

Indiase knoflook-kaasnaan

Probeer eens deze Indiase knoflook-kaasnaan! Ook lekker bij curry's en linzensoep.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zeef de bloem en maak een kuiltje in het midden. Giet daarin 1 eetlepel olie, 100 ml warm water en de gist en kneed tot een glad deeg. Vet het deeg in met wat olie en laat circa 20 minuten rijzen. Verdeel het deeg in 4 balletjes en laat weer 20 minuten rijzen.
  2. Rol de balletjes een voor een uit. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de broden aan beide kanten goudbruin.
  3. Verhit de ovengrill. Beleg de naan met de kaas en gratineer kort onder de hete ovengrill tot de kaas gesmolten is.
  4. Verhit intussen de rest van de olie in een pan en fruit hierin de knoflook. Bestrijk de naan met de gebakken knoflook en serveer direct.

Ingrediënten

200 gram bloem

3 eetlepels zonnebloemolie

1 theelepel gedroogde gist

100 gram belegen kaas in reepjes

1 teentje knoflook fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,59
Alternatief
1
Il Molino Bakkers gist product photo
Il Molino Bakkers gistIl Molino Bakkers gist0,89
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
36
Vetten
16
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
12
Vezels
2
Zout
0.5
Suiker
0