0
Winkelmand

Indiase ‘tosti'

Probeer eens deze Indiase ‘tosti'!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de yoghurt met de knoflook, citroensap en kruiden. Schep de kipreepjes erdoor en laat afgedekt in de koelkast circa 30 minuten marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC. Schep de kip in een ovenschaal en bak het vlees in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar.
  3. Bestrijk de helft van de naanbroden aan één kant met crème fraîche. Verdeel de uienringen en koriander erover. Leg de kip erop en dek af met de rest van het naanbrood.
  4. Verhit een grillpan en rooster de ‘tosti' aan beide kanten.
  5. Halveer grote naantosti's eventueel. Serveer de mangochutney erbij.

Ingrediënten

4 personen

100 milliliter Griekse yoghurt

1 teentje knoflook geperst

1 citroen sap

1 theelepel tandoorikruiden

300 gram kipfilet in repen

8 kleine naanbroden

8 kleine naanbroden

200 milliliter crème fraîche

1 rode ui in ringen

2 eetlepels verse koriander gehakt

1 potje mangochutney

Ingrediënten

Voor 4 personen

Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8713344011060 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718882998675 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
5011308302807 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8714146209105 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
780
Koolhydraten
101
Vetten
27
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0