0
Winkelmand

Ingelegde gember

Probeer eens deze ingelegde gember!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de gember in heel dunne plakjes met een mandoline of kaasschaaf. Meng de plakjes gember met 1 theelepel zout en laat 5 minuten intrekken. Blancheer de plakjes circa 2 minuten en laat uitlekken.
  2. Kook intussen de (rijst)azijn met de suiker en een snufje zout tot de suiker is opgelost.
  3. Stop de gemberplakjes in een weck- of jampotje en giet het azijnmengsel erover. Laat het volledig afkoelen en bewaar in de koelkast. Lekker bij sushi.

Ingrediënten

200 gram verse gember geschild

200 milliliter Japanse rijstazijn
of
200 milliliter wittewijnazijn

4 eetlepels suiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1

Niet beschikbaar

Japanse rijstazijn
Geen product gevonden

Alternatief