0
Winkelmand

Ingemaakte knoflook

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de teentjes knoflook en blancheer ze 2 minuten in kokend water met zout. Giet af en doe in een brandschone pot.
  2. Voeg 1 theelepel zout, het laurierblaadje, de jeneverbessen en rozemarijn toe. Vul aan met rode- of wittewijnazijn tot de pot geheel gevuld is.
  3. Draai de pot dicht en schud ermee zodat alles goed mengt en het zout oplost. Bewaar de pot maximaal 4 dagen afgesloten in de koelkast en schep de knoflook altijd met een schone lepel uit de pot.

Ingrediënten

4 bollen knoflook gepeld

1 laurierblaadje

3 jeneverbessen

1 takje rozemarijn

rodewijnazijn (naar smaak toevoegen)
of
wittewijnazijn (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verstegen Laurier product photo
Verstegen LaurierVerstegen Laurier 2 g zakje1,33
Alternatief
1
Verstegen Jeneverbessen product photo
Verstegen JeneverbessenVerstegen jeneverbessen 24 g Pot2,25
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1

Niet beschikbaar

rodewijnazijn
Geen product gevonden

Alternatief