0
Winkelmand

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

Probeer eens deze insalate - Tonijn met geroosterde venkel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd 2 venkelknollen in plakken van circa 1/2 cm en schep om met wat olie.
  2. Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster de venkel onder de ovengrill in een paar minuten licht- bruin.
  3. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  4. Snijd 2 gegrilde paprika's uit pot in repen en laat 2 blikjes tonijn op water uitlekken.
  5. Schep dit samen met een bosje grof gehakte platte peterselie en 20 gram geroosterde pijnboompitten door elkaar.
  6. Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.

Ingrediënten

10 personen

2 venkelknollen

3 eetlepels olie

2 paprika's pot

2 blikjes tonijn

1 bosje platte peterselie grof gehakt

20 gram pijnboompitten geroosterd

2 eetlepels balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 10 personen

3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Paprika rood product photo
Paprika roodPaprika rood0,95
Alternatief
2
Statesman Tonijnstukken in water product photo
Statesman Tonijnstukken in waterStatesman Tonijnstukken in Water 160 g Blik1,22
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
105
Koolhydraten
2
Vetten
7
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0