0
Winkelmand

Involtini-spiesen met pancetta en oregano

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg een stuk folie op de schnitzels en klop ze iets platter met een vleeshamer of de bodem van een pan. Hak 1 eetlepel van de oregano en 1 teentje knoflook fijn.
  2. Meng met de pancetta, het ei, broodkruim en een snuf zout. Verdeel dit mengsel over de schnitzels, rol op en steek vast met een prikker.
  3. Verwarm de ovengrill. Snijd de gevulde schnitzels in drieën, verwijder de prikker en rijg 3 rolletjes dwars aan een spies, afgewisseld met de blokjes brood.
  4. Bestrijk met olijfolie en bestrooi de spiesen met zout en peper. Rooster circa 15 minuten op een bakplaat in het midden van de oven en keer halverwege om.
  5. Pureer intussen de rest van de knoflook met een snuf zout. Voeg de rest van de oregano, een scheutje olijfolie en het citroensap toe en meng goed.
  6. Serveer deze saus bij de involtini. Garneer met extra blaadjes oregano en partjes citroen. Lekker met penne of spaghetti met kruidenolie.

Ingrediënten

4 personen

4 ongepaneerde kalfsschnitzels
of
1 handje verse oregano

2 teentjes knoflook

12 plakjes pancetta in smalle reepjes
of
1 ei losgeklopt

2 dikke sneeën zuurdesembroden in blokjes
of
olijfolie (naar smaak toevoegen)

1 citroen sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

2364419000000 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
3
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8715196087637 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
375
Koolhydraten
15
Vetten
16
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
40
Vezels
2
Zout
1.5
Suiker
0