0
Winkelmand

Italiaanse kaas-kruidenknopen

Probeer ook eens deze Italiaanse kaas-kruidenknopen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de helft van de deeglapjes met gedroogde gemengde Italiaanse kruiden en bestrooi ze met versgeraspte Parmezaanse kaas.
  2. Leg de andere deeglapjes erop en rol ze iets uit zodat ze goed op elkaar zitten.
  3. Snijd ze in repen van 2 centimeter breed. Leg er een losse knoop in en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Bak ze in het midden van de oven in 10-12 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

6 personen

10 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg ontdooid

2.5 eetlepels gedroogde italiaanse kruiden

5 eetlepels Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 6 personen

Koopmans Roomboterbladerdeeg product photo
Koopmans RoomboterbladerdeegKoopmans roomb blderdeeg 450gr1,85
Alternatief
1
Verstegen Italiaanse kruiden met zout product photo
Verstegen Italiaanse kruiden met zoutVerstegen Italiaanse kruiden met zout 25 g Pot2,59
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
28
Vetten
20
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0