0
Winkelmand

Italiaanse spinaziestamppot

Probeer ook eens Italiaanse spinaziestamppot!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels met zout gaar in circa 20 minuten.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salami en ui circa 2-3 minuten. Schep de spinazie erdoor en laat deze iets slinken.
  3. Giet de aardappels af en maak er een puree van met de rest van de olijfolie, zout, peper en pesto.
  4. Spatel het spinaziemengsel door de aardappelpuree. Serveer de stamppot met de gorgonzola erop.

Ingrediënten

2 personen

750 gram aardappels geschild, in stukken

3 eetlepels olijfolie

100 gram salami in blokjes

1 rode ui gesnipperd

500 gram verse spinazie panklaar

2 eetlepels groene pesto

75 gram gorgonzola in blokjes

Ingrediënten

Voor 2 personen

g'woon Ovenfrites product photo
g'woon Ovenfritesg'woon Frites 750 g Zak1,04
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke salami product photo
Trots van Coop Authentieke salamiTop! van Coop Authentiek salami2,50
Alternatief
1
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,95
Alternatief
1
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
865
Koolhydraten
62
Vetten
52
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
32
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0