0
Winkelmand

Italiaanse stamppot

Probeer eens deze Italiaanse stamppot!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de boerenkool met de aardappels in 15 minuten gaar in een pan water.
  2. Snijd de salami in blokjes en bak ze in de olie rondom bruin.
  3. Voeg de Italiaanse kruiden toe en zet het vuur uit.
  4. Giet de aardappels af en maak er met de melk een puree van.
  5. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en roer ze door de stamppot.
  6. Breng op smaak met zout en peper en schep de rundersalami erdoor.

Ingrediënten

2 personen

500 gram kruimige aardappels

500 gram gesneden boerenkool

150 gram magere rundersalami

1 scheutje olijfolie

1 theelepel Italiaanse kruiden

1 deciliter halfvolle melk

50 gram zongedroogde tomaten

zout (naar smaak toevoegen)

peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Boerenkool fijn voordeelverpakking product photo
Boerenkool fijn voordeelverpakkingBoerenkool Fijn 500gr Verpakt1,75
Alternatief
1
8716221098390 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1

Alternatief