0
Winkelmand

Japanse Teriyaki met knapperige paksoi

Deze gezonde teriyaki met paksoi staat in een handomdraai op tafel. Ideaal voor doordeweeks en lekker voor het hele gezin!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de biefstukreepjes ongeveer 10 minuten . Snijd de lente-ui in dunne ringen. Snijd de paksoi Shanghai in de lengte in parten.
  2. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de rijstmix 14 minuten. Giet daarna af.
  3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok en bak de biefstukreepjes 2 minuten. Voeg de Japanse wokgroente en de paksoi Shanghai toe en bak 3 minuten mee.
  4. Voeg de sausmix en 350 ml water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en verwarm nog 2 minuten.
  5. Verdeel de rijst over de kommen, serveer de Teriyaki erbovenop en garneer met de lente-ui.

Ingrediënten

4 personen

1 pak Knorr Wereldgerechten Teriyaki

400 gram Japanse roerbakgroenten

300 gram runderreepjes

2 stengels lente-uien

2 paksoi Shanghai

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knorr Wereldgerechten teriyaki product photo
Knorr Wereldgerechten teriyakiKnorr Wereldgerechten teriyaki3,49
Alternatief
1
Wokgroenten Japanse stijl product photo
Wokgroenten Japanse stijlUnbranded Japanse wokgroenten 400 GRM VERPAKT2,49
Alternatief
1
Runderreepjes naturel product photo
Runderreepjes naturelRunderreepjes naturel4,63
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Paksoi product photo
PaksoiUnbranded Paksoi los1,09
2

Alternatief