0
Winkelmand

Japanse Teriyaki met knapperige paksoi

Deze gezonde teriyaki met paksoi staat in een handomdraai op tafel. Ideaal voor doordeweeks en lekker voor het hele gezin!

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de biefstukreepjes ongeveer 10 minuten . Snijd de lente-ui in dunne ringen. Snijd de paksoi Shanghai in de lengte in parten.
  2. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de rijstmix 14 minuten. Giet daarna af.
  3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok en bak de biefstukreepjes 2 minuten. Voeg de Japanse wokgroente en de paksoi Shanghai toe en bak 3 minuten mee.
  4. Voeg de sausmix en 350 ml water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en verwarm nog 2 minuten.
  5. Verdeel de rijst over de kommen, serveer de Teriyaki erbovenop en garneer met de lente-ui.

Ingredi├źnten

4 personen

1 pak Knorr Wereldgerechten Teriyaki

400 gram Japanse roerbakgroenten

300 gram runderreepjes

2 stengels lente-uien

2 paksoi Shanghai

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

Knorr Wereldgerechten teriyaki product photo
Knorr Wereldgerechten teriyaki3,49
Alternatief
1
Wokgroenten Japanse stijl product photo
Wokgroenten Japanse stijl2,49
Alternatief
1
Runderreepjes naturel product photo
Runderreepjes naturel4,63
Alternatief
1
 product photo
lente-uien
Alternatief
Paksoi product photo
Paksoi1,19
2

Alternatief