0
Winkelmand

Kaasfondue

Restjes brood en groenten over? Dat wordt gezellig dippen in dit heerlijke pannetje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid een pak kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd of scheur oud brood in stukken. Snijd wortels, paprika, bleekselderij en lente-ui in repen en prik bijvoorbeeld radijsjes of champignons op een stokje.
  3. Bijna alle soorten rauwkost dippen lekker weg in zo’n kaasfondue, dus uitproberen maar!

Ingrediënten

4 personen

1 pak kaasfondue

1 oud brood

1 wortel

1 paprika

1 bleekselderij

1 lente-ui

1 radijsjes

1 champignons

Ingrediënten

Voor 4 personen

Country Cow Cheddar product photo
Country Cow CheddarCountry Cow met cheddar 200 gr0,91
Alternatief
1
8715196087637 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
1

Alternatief