0
Winkelmand

Kaaspannenkoek met aardbei-gembercompote

Probeer eens deze kaaspannenkoek met aardbei-gembercompote!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop een glad beslag van de bloem, bakpoeder, karnemelk en een snuf zout.
  2. Klop de eieren erdoorheen.
  3. Laat het beslag een paar minuten rusten en klop de geraspte kaas erdoor.
  4. Meng intussen de aardbeien met de gembersnippers en houd apart.
  5. Verhit steeds een beetje boter in een koekenpan en bak goudbruine pannenkoeken van het beslag.
  6. Bak zo circa 8 pannenkoekjes en houd ze warm in de oven (60ºC).
  7. Serveer de pannenkoeken met een lepel aardbei-gembercompote.

Ingrediënten

4 personen

150 gram bloem

1 theelepel bakpoeder

250 milliliter karnemelk

2 eieren

100 gram belegen kaas geraspt

250 gram aardbeien grof gehakt

2 eetlepels gembersnippers

2 eetlepels boter

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Melkan Karnemelk product photo
Melkan KarnemelkMelkan Karnemelk Verse 1 l Pak met punt0,99
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
350
Koolhydraten
36
Vetten
15
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0