0
Winkelmand

Kaasplaatkoek

Probeer ook eens deze kaasplaatkoek!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem met de kaas en kruiden en maal er royaal peper over. Kneed met een koele hand de boter erdoor tot een stevig deeg. Bevochtig het deeg eventueel met wat druppels water.
  2. Rol het deeg op een stuk bakpapier uit tot 1 cm dik en leg het op de bakplaat.
  3. Bak de koek in 10-15 minuten goudbruin in de oven. Laat afkoelen en breek de koek in stukken. Snijd de koek eventueel voor het bakken in ruiten.

Ingrediënten

4 personen

200 gram bloem

100 gram oude kaas geraspt

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

100 gram boter koud, in blokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
460
Koolhydraten
36
Vetten
29
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0