0
Winkelmand

Kaasscones met pompoen en tijm

Probeer eens deze kaasscones met pompoen en tijm.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng de bloem met het bakpoeder. Voeg de pompoen, melk, tijm en kaas toe en kneed tot een geheel. Doe dit zo snel mogelijk, door te veel kneden worden de scones taai.
  3. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak tot 2 cm dik. Steek rondjes uit het deeg en leg ze op de bakplaat.
  4. Bak de scones in de oven in circa 15 minuten goudbruin.

Ingrediënten

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

2 theelepels bakpoeder

200 gram pompoenen geraspt

250 milliliter karnemelk
of
250 milliliter melk

1 eetlepel tijm

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

Ingrediënten

Voor 0 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Pompoen mini product photo
Pompoen miniPompoen mini2,79
Alternatief
1
Melkan Karnemelk product photo
Melkan KarnemelkMelkan Karnemelk Verse 1 l Pak met punt0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
31
Vetten
2
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
8
Vezels
2
Zout
0.2
Suiker
0