0
Winkelmand

Kaastortellini met spinazie, amandel en ricotta

Probeer eens deze kaastortellini met spinazie, amandel en ricotta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pureer intussen de amandelen met de olie, bouillon en citroensap. Voeg de spinazie en de helft van de ricotta toe en pureer tot een groene saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de citroenrasp door de rest van de ricotta. Giet de tortellini af, schep deze door de groene saus en verwarm 1-2 minuten. Schep voor het serveren wat citroenricotta op de pasta.

Ingrediënten

4 personen

500 gram tortellini gevuld met kaas koelvers

100 gram blanke amandelen

100 milliliter olijfolie

75 milliliter groentebouillon

1 citroen rasp en sap

200 gram spinazie panklaar

200 gram ricotta

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624419035 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,39
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
805
Koolhydraten
58
Vetten
51
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0