0
Winkelmand

Kaasvlammetjes met uien-gemberchutney

Probeer eens deze kaasvlammetjes met uien-gemberchutney!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de plak kaas in driehoekjes.
  2. Verhit de olijfolie op een lage stand en bak hierin de uien zacht.
  3. Voeg vervolgens de azijn, suiker, sambal en gember toe.
  4. Laat circa 30 minuten pruttelen en roer regelmatig door.
  5. Laat de chutney afkoelen.
  6. Prik de kaasdriehoekjes op cocktailprikkers en serveer met de chutney.

Ingrediënten

1 dikke plak kaas

2 eetlepels olijfolie

6 rode uien gesnipperd

4 eetlepels rodewijnazijn

2 eetlepels suiker

1 theelepel sambal

1 theelepel gember fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Melkan Jong belegen 48+ kaas plakken product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas plakkenMelkan Kaas 48+ Gouda Jong belegen WGM Planetproof Plakken 400g4,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
2
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Conimex Sambal oelek product photo
Conimex Sambal oelekConimex Sambal Oelek Sac 200G 6x1,39
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1

Alternatief