0
Winkelmand

Kabeljauw 'en papillotte'

Probeer eens deze kabeljauw 'en papillotte'!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Spoel de vis af en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi rondom met zout en witte peper.
  3. Leg elk stuk vis in het midden van een stuk bakpapier.
  4. Verdeel de ui en venkel erover en leg hierop 2 plakjes citroen, een klontje boter en 2 jeneverbessen.
  5. Vouw de randen van het papier omhoog en draai de punten bij elkaar zodat een pakketje ontstaat.
  6. Zet naast elkaar in een ovenschaal en bak in de oven in circa 20 minuten gaar.
  7. Vouw de pakketjes aan de bovenkant een beetje open en bestrooi met de dille.
  8. Lekker met aardappelpuree met zongedroogde tomaatjes.

Ingrediënten

4 personen

600 gram kabeljauwfilet in 4 stukken

1 rode ui in dunne ringen

1 venkelknol in dunne plakken

1 citroen in 8 plakjes

4 klontjes boter

8 jeneverbessen

1 bosje dille grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vis Marine Kabeljauwfilet product photo
Vis Marine KabeljauwfiletVismarine Kabeljauwfilet5,01
Alternatief
3
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
Verstegen Jeneverbessen product photo
Verstegen JeneverbessenVerstegen jeneverbessen 24 g Pot2,25
1
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
210
Koolhydraten
2
Vetten
9
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0