0
Winkelmand

Kabeljauw met cranberry-tijmtopping

Probeer ook eens kabeljauw met cranberry-tijmtopping!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de vis droog met keukenpapier. Pureer de cranberry's, citroenrasp, honing, tijm, knoflook, zout, versgemalen peper en 75 gram boter tot een grove pasta. Strijk deze pasta over de bovenkanten van de kabeljauwfilets.
  2. Verhit de rest van de boter in een ovenvaste koekenpan. Leg de vis naast elkaar in de pan met de cranberrypasta bovenop.
  3. Verhit de ovengrill. Bak de vis in circa 3 minuten bijna gaar en zet daarna onder de hete grill zodat de cranberry-kruidenpasta over de vis smelt.
  4. Serveer met aardappelpuree of gebakken aardappels en witlof (zie tip).

Ingrediënten

4 personen

400 gram diepvrieskabeljauwfilet ontdooid

150 gram verse cranberry's

1 citroen schoongeboend, rasp

2 eetlepels honing

1 eetlepel verse tijm

2 teentjes knoflook gepeld

125 gram boter

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624217150 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Cranberries product photo
CranberriesCranberries 250gr3,65
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
345
Koolhydraten
8
Vetten
26
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
19
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0