0
Winkelmand

Kabeljauw met kappertjes-botersaus

Probeer ook eens de kabeljauw met kappertjes-botersaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de vis droog en bestrooi met zout en versgemalen peper. Leg de stukken vis naast elkaar in een lage ovenschaal.
  2. Verwarm de visfond of -bouillon, giet deze bij de vis en zet circa 12 minuten in het midden van de oven.
  3. Kook intussen de aardappels 15-20 minuten en de sugarsnaps circa 10 minuten.
  4. Smelt de boter en laat deze goudbruin kleuren. Roer de kappertjes erdoor. Schep de vis op warme borden en lepel de kappertjes-botersaus erover. Leg de aardappels en sugarsnaps erbij. Bestrooi met peterselie en garneer met partjes citroen.

Ingrediënten

4 personen

600 gram kabeljauwfilet
of
600 gram kabeljauwhaasjes

600 milliliter visfond
of
600 milliliter visbouillon

750 gram vastkokende aardappels geschild, in partjes

400 gram sugarsnaps

100 gram boter

4 eetlepels kappertjes uitgelekt

2 eetlepels platte peterselie gehakt

1 citroen in partjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Vismarine Kabeljauwhaas product photo
Vismarine KabeljauwhaasVismarine Kabeljauwhaas5,99
3
8719153020811 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen3,99
Alternatief
1
Coop Sugar snaps product photo
Coop Sugar snapsCoop Sugar snaps2,09
Alternatief
2
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
485
Koolhydraten
35
Vetten
22
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
36
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0