0
Winkelmand

Kabeljauw met prei en abrikozen

Probeer eens deze kabeljauw met prei en abrikozen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wel de abrikozen in warm water. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de prei, ui en knoflook 3-4 minuten.
  2. Snijd de abrikozen iets kleiner. Schep de helft ervan met de tomatenblokjes door het preimengsel.
  3. Bestrooi de vis met zout, peper en paprikapoeder. Leg de kabeljauw op het groentemengsel en verdeel de rest van de abrikozen erover. Dek af met aluminiumfolie of een deksel en stoof zachtjes 4-5 minuten.
  4. Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kabeljauw met de couscous.

Ingrediënten

4 personen

250 gram gedroogde abrikozen

3 eetlepels olijfolie
of
3 eetlepels arachideolie

600 gram prei in stukken van 2 cm

2 uien gesnipperd

2 teentjes knoflook fijngehakt

3 tomaten gepeld, in blokjes

600 gram kabeljauwfilet

1 theelepel paprikapoeder

300 gram couscous

Ingrediënten

Voor 4 personen

Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
3
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Tomaten rond product photo
Tomaten rondTomaten rond1,09
Alternatief
1
Vismarine Kabeljauwfilet product photo
Vismarine KabeljauwfiletVismarine Kabeljauwfilet5,01
Alternatief
3
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot1,95
Alternatief
1
Dari Couscous medium product photo
Dari Couscous mediumDari Couscous Medium 500 g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
715
Koolhydraten
106
Vetten
10
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
42
Vezels
19
Zout
0.3
Suiker
0