0
Winkelmand

Kabeljauwfilet met doperwten, wortelen en gekruide aardappelpartjes

Vandaag eten we kabeljauwfilet met doperwten, wortelen en gekruide aardappelpartjes.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan met 2 eetlepels olie en bak de aardappelpartjes 8 - 10 minuten rondom goudbruin.
  2. Verdeel de kabeljauwfilet in 4 gelijke stukken. Verhit vervolgens in een tweede pan 2 eetlepels olie en een klontje boter en bak de kabeljauwfilet in 8 minuten rondom gaar. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verwarm in een pan de doperwtjes en wortelen. Laat het niet koken en giet de groente af na het verwarmen.
  4. Verdeel de kabeljauwfilet met de aardappelpartjes, erwtjes en wortelen over de borden en serveer met de appelmoes.

Ingrediënten

4 personen

520 gram kabeljauwfilet

450 gram aardappelpartjes gekruid

680 gram doperwtjes met wortelen

4 eetlepels appelmoes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624250874 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
HAK Doperwtjes met worteltjes extra fijn product photo
HAK Doperwtjes met worteltjes extra fijnHak Doperwtjes met Worteltjes 680 g pot2,15
Alternatief
1
8710624282455 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief