Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Kook de aardappelen met zout gaar. Dep de visfilets droog en verdeel ze in gelijke moten. Bestrooi ze met zout en peper.
- Snijd de harde kernen uit het witlof en snijd de struikjes in de lengte in smalle repen.
- Pers een halve citroen en verdeel de andere helft in partjes.
- Verhit de boter. Bak hierin de vis in 2-3 minuten per kant gaar. Neem de filets uit de pan en houd ze warm.
- Voeg de witlofrepen bij het bakvet en bak ze al omscheppend op een hoge stand 3 minuten. Voeg het citroensap, de kookroom, de mosterd en de honing toe en verwarm nog 1 minuut.
- Schep het witlof op warme borden. Leg de vis erop, strooi de peterselie erover en garneer met de partjes citroen. Serveer de aardappelen erbij.
Ingrediënten
4 personen
of
Voedingswaarde
- Energie
- 545
- Koolhydraten
- 55
- Vetten
- 19
- Verzadigde vetten
- 12
- Eiwitten
- 35
- Vezels
- 0
- Zout
- 0
- Suiker
- 0