0
Winkelmand

Kabeljauwschotel met wokgroenten

Probeer ook eens deze heerlijke kabeljauwschotel met wokgroenten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de wokgroenten 5 minuten.
  3. Schep de cherry-/kerstomaatjes erdoor en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de groenten in een ovenschaal. Leg de vis, bestrooid met zout en peper, erop en giet de wijn erover. Leg de tijm op de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15-20 minuten in het midden van de oven.
  5. Bak intussen de krieltjes in de rest van de olijfolie. Serveer de krieltjes bij de kabeljauwschotel.

Ingrediënten

4 personen

600 gram diepvrieskabeljauwfilets ontdooid

4 eetlepels olijfolie

500 gram Hollandse wokgroenten

1 bakje cherry-/kerstomaatjes

100 milliliter droge witte wijn

450 gram krieltjes voorgekookt

3 takjes verse tijm
of
1 theelepel gedroogde tijm

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624217150 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Wokgroenten Hollandse stijl product photo
Wokgroenten Hollandse stijlUnbranded Hollandse roerbakgroenten 400 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
2
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
Minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Minikrieltjes voordeelverpakkingUNBRANDED Voorgekookte minikrieltjes 600g0,89
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
365
Koolhydraten
26
Vetten
12
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0