0
Winkelmand

Kalfsvlees gestoofd in witte wijn en salie

Probeer ook eens kalfsvlees gestoofd in witte wijn en salie!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie en bak het vlees om en om aan. Schep de lapjes over in de ovenschaal.
  2. Fruit in de pan de ui, knoflook, sinaasappelrasp en salie op een lage stand. Blus af met de pinot blanc en de vleesfond. Giet dit over het vlees en zet de schaal afgedekt in de oven. Laat het vlees in circa 30 minuten gaar stoven.
  3. Kruis de tomaatjes in, be­strooi ze met zout en peper, besprenkel ze met olijfolie en zet ze de laatste 15 minuten erbij in de oven.
  4. Lekker met pasta of gekookte nieuwe aard­appelen.

Ingrediënten

4 personen

700 gram kalfslapjes

1 eetlepel bloem

3 eetlepels olijfolie

1 groot ui gesnipperd

4 teentjes knoflook gesnipperd

1 theelepel sinaasappelrasp

10 blaadjes verse salie
of
1 theelepel gedroogde salie

200 milliliter pinot blanc

200 milliliter vleesfond pot

12 minitrostomaatjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

2110780000000 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Verse salie product photo
Verse salieVerse salie1,15
1
Verstegen Salieblad product photo
Verstegen SaliebladVerstegen Salieblad 15 g2,09
1
J. Meyer Pinot blanc product photo
J. Meyer Pinot blancJ. Meyer pinot blanc 750ml3,99
Alternatief
1
Larco Vleesfond product photo
Larco VleesfondLarco Vleesfond 190 ml Bus1,12
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
7
Vetten
11
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
41
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0