0
Winkelmand

Kalkoen met champignon-druivensaus

Probeer ook eens kalkoen met champignon-druivensaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kalkoenfilet in 4 platte stukken. Bestrooi ze met zout en peper.
  2. Verhit de boter en bak hierin de kalkoenfilets in 12 minuten zachtjes bruin en gaar. Schep ze uit de pan en houd ze even warm.
  3. Bak de champignons in het braadvet. Schenk de wijn erbij en laat deze iets inkoken.
  4. Roer de mosterd en crème fraîche erdoor. Schep de druiven door de saus. Serveer de kalkoen met de mosterdsaus.
  5. Lekker met rösti of gebakken krieltjes en broccoli of peultjes.

Ingrediënten

4 personen

500 gram kalkoenfilet

50 boter

200 gram kastanjechampignons in vieren, schoongeborsteld

100 milliliter witte wijn

0.5 eetlepel dijonmosterd

200 milliliter crème fraîche

150 gram pitloze witte druiven gehalveerd

Ingrediënten

Voor 4 personen

2385092000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
8710638001127 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
455
Koolhydraten
9
Vetten
30
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
34
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0