0
Winkelmand

Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de kalkoenfilet rondom met peper en leg aan een kant een plak ham erop. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kalkoenfilet eerst op de hamkant. Keer om en bak nog een paar minuten op middelhoge stand.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar in water met zout. Giet de pasta af, vang wat van het kookwater op en laat uitlekken. Leg de tomaatjes bij de kalkoen in de pan en leg een deksel erop.
  3. Schep de tagliatelle terug in de pan en schep de pesto met een beetje kookwater en de helft van de parmezaan erdoorheen. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg de kalkoenfilet erop. Verdeel de tomaatjes en jus erover. Bestrooi met peper. Serveer met de rucola en de rest van de kaas.

Ingrediënten

4 personen

600 gram kalkoenfilets in 4 plakken
of
600 gram kipfilets in 4 plakken

4 plakken parmaham

1 eetlepel olijfolie

200 gram cherry-/kerstomaatjes

250 gram tagliatelle koelvers

1 bakje pesto koelvers

75 gram Parmezaanse kaas in flinters

1 zakje rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

2385092000000 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8718882998675 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Trots van Coop Authentieke Coburger ham product photo
Trots van Coop Authentieke Coburger hamRauwe, gerookte, gedroogde ham.2,70
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
680
Koolhydraten
39
Vetten
32
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
58
Vezels
3
Zout
2
Suiker
0