0
Winkelmand

Kaneelbroodjes

Deze vrolijke kaneelbroodjes zijn gemakkelijk te maken en een heerlijke aanvulling op de Paastafel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C .
  2. Rol het croissantdeeg uit. Knijp de naden dicht en druk ze goed aan.
  3. Meng de zachte boter met de kaneel. Smeer over het deeg. Verdeel de suiker over de boter. Rol het deeg weer vanaf de smalle kant losjes op (zoals het in het pak zat).
  4. Snijd met een scherp mes snijd je de rol deeg in 6 plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 12-15 minuten in het midden van de oven.
  5. Maak de icing volgens de aanwijzing op de verpakking. Spuit er leuke figuurtjes op.

Ingrediënten

1 blik Danerolles Super Croissantdeeg

80 gram zachte roomboter

2 eetlepels kaneel

100 gram lichtbruine basterdsuiker

1 zakje wit glazuur

18 krenten

Ingrediënten

Voor 0 personen

Danerolles Croissants extra large 6 stuks product photo
Danerolles Croissants extra large 6 stuks2,79
Alternatief
1
Bio+ Biologische roomboter product photo
Bio+ Biologische roomboter2,55
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalen2,09
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuiker0,95
1
Dr. Oetker Gebakglazuur product photo
Dr. Oetker Gebakglazuur1,19
1
g'woon Krenten product photo
g'woon Krenten1,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
420
Koolhydraten
58
Vetten
19
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
5
Vezels
1
Zout
1.1
Suiker
0