0
Winkelmand

Kaneelvlinders

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de suiker met de kaneel. Leg de deegplakjes op elkaar op een met bloem bestoven werkblad en rol ze uit tot een lap van 20 bij 20 centimeter.
  2. Bestrijk het deeg met boter en bestrooi met de kaneelsuiker. Rol het deeg vanaf 2 zijkanten naar het midden toe op, zodat er 2 deegrollen naast elkaar liggen.
  3. Snijd het opgerolde deeg in circa 20 plakjes van 1 cm dik.
  4. Leg deze kaneelvlinders op de bakplaat en bak ze in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin.

Ingrediënten

75 gram suiker

2 theelepels kaneelpoeder

5 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg ontdooid

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

50 gram boter gesmolten

Ingrediënten

Voor 0 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,09
Alternatief
1
Koopmans Roomboterbladerdeeg product photo
Koopmans RoomboterbladerdeegKoopmans roomb blderdeeg 450gr1,85
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
75
Koolhydraten
7
Vetten
5
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0