0
Winkelmand

Kappertjespesto met ansjovis

Hou je van kappertjes en ansjovis? Dan is deze zelfgemaakte pesto echt iets voor jou. Met dit recept maak je in een handomdraai de lekkerste pasta pesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de kappertjes met de mosterd, ansjovisfilets, knoflook, peterselie en Parmezaanse kaas. Voeg olijfolie toe tot een smeuïge pesto ontstaat. Lekker bij penne. Of als dip bij rauwkost, op crostini of bij gerookte vis.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels kappertjes

1 theelepel mosterd

6 ansjovisfilets

2 teentjes knoflook

1 bosje peterselie

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

olijfolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief