0
Winkelmand

Kapucijners met paksoi en zoete aardappel

Hollandse pot met een Aziatische twist: deze verrassende combinatie van kapucijners, zoete aardappel, gember en paksoi is lekker en gezond!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de zoete aardappel en snijd hem in blokjes.
  2. Kook de blokjes aardappel in een bodempje water in ca. 6 minuten gaar.
  3. Maak de ui en de paksoi schoon. Snijd de ui in snippers en de paksoi in repen.
  4. Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
  5. Schil het stukje gember en rasp het.
  6. Fruit de ui met de gember in de olie glazig.
  7. Roerbak de paksoi kort mee en verkruimel het chilipepertje erboven.
  8. Smoor de stukjes tomaat mee zacht.
  9. Laat de kapucijners uitlekken, spoel ze af en schep ze door het groentemengsel.
  10. Voeg de blokjes zoete aardappel toe en warm het geheel goed door.

Ingrediënten

2 personen

1 zoete aardappel

1 rode ui

1 paksoi

2 tomaten

2.5 centimeter gemberwortel

2 eetlepels olie

1 gedroogde chilipeper

1 blik kapucijner

Ingrediënten

Voor 2 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Paksoi product photo
PaksoiUnbranded Paksoi los1,09
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
Gember verpakt product photo
Gember verpaktGember verpakt2,74
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
HAK Kapucijners product photo
HAK KapucijnersHAK Kapucijners 715gr2,19
Alternatief
1

Niet beschikbaar

gedroogde chilipepers
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
469.43
Koolhydraten
59.7
Vetten
13.09
Verzadigde vetten
1.96
Eiwitten
19.24
Vezels
18.93
Zout
1.25
Suiker
23.74