0
Winkelmand

Karbonade met citroensaus en boontjes

Probeer ook eens karbonade met citroensaus en boontjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de krieltjes gaar in circa 15 minuten.
  2. Bestrooi de karbonades met zout en peper en bak ze in 2 eetlepels olijfolie 5-6 minuten per kant.
  3. Pers de helft van de citroen uit en rasp de schil van de andere helft. Kook de kookroom in circa 5 minuten met citroensap en -rasp tot een saus.
  4. Kook de tuinbonen gaar. Verhit de rest van de olijfolie en fruit hierin de ui. Schep de gare tuinbonen en Provençaalse kruiden erdoor.
  5. Serveer de karbonades met de krieltjes en tuinbonen. Roer de pesto door de citroensaus en serveer deze erbij.

Ingrediënten

4 personen

500 gram krieltjes met schil

4 haaskarbonades

3 eetlepels olijfolie

1 citroen schoongeboend

200 milliliter kookroom

500 gram diepvriestuinbonen

1 ui gesnipperd

1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden

1 theelepel groene pesto

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624251154 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Varkenshaaskarbonade 2 stuks product photo
Varkenshaaskarbonade 2 stuksCoop Varkenshaaskarbonade 2 x 150 gram3,88
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

diepvriestuinbonen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
39
Vetten
29
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
48
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0