0
Winkelmand

Karbonades gemarineerd met donker bier

Probeer eens karbonades gemarineerd met donker bier!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de karbonades in een platte schaal en verdeel de kruiden, jeneverbessen en knoflook erover. Meng de suiker met de olijfolie en het bier en giet dit over het vlees. Dek af en laat minimaal 2 uur marineren in de koelkast.
  2. Dep het vlees droog en rooster het in circa 15 minuten aan beide kanten bruin onder de grill. Bestrijk het tussendoor een paar keer met de marinade.
  3. Lekker met een spinaziesalade en aardappels met rozemarijn uit de oven.

Ingrediënten

4 personen

4 schouderkarbonades

2 laurierblaadjes

2 takjes verse tijm

2 jeneverbessen

2 teentjes knoflook geplet

1 eetlepel bruine suiker

1 eetlepel olijfolie

1 fles donkerbruin bier

Ingrediënten

Voor 4 personen

Schouderkarbonade 2 stuks product photo
Schouderkarbonade 2 stuksVa-schouderkarbonade 2 st2,08
Alternatief
1
Verstegen Laurier product photo
Verstegen LaurierVerstegen Laurier 2 g zakje1,33
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Verstegen Jeneverbessen product photo
Verstegen JeneverbessenVerstegen jeneverbessen 24 g Pot2,25
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Van Gilse Bruine kandij fijn product photo
Van Gilse Bruine kandij fijnVan Gilse Bruine Kandij Fijn 500 Gram Doos2,15
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Leffe Bruin bier fles 6 x 30 cl product photo
Leffe Bruin bier fles 6 x 30 clLEFFE BRUIN CLUSTER Speciaalbieren6,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
245
Koolhydraten
1
Vetten
16
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0