0
Winkelmand

Kersentrifle

Probeer ook eens deze heerlijke kersentrifle!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel dit door de mascarpone.
  2. Pureer 1/3 deel van de kersen en schep deze puree luchtig door het mascarpone mengsel.
  3. Verdeel de helft van de koekkruimels over de glazen. Schep daarop een laagje kersen, de helft van het kersen-mascarpone mengsel, de rest van de koekjes, de rest van het kersen-mascarpone mengsel en daarop de rest van de kersen. Zet de glazen 30 minuten in de koelkast.
  4. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze vlak voor het serveren over de trifle.

Ingrediënten

4 personen

125 milliliter slagroom

50 gram suiker

250 gram mascarpone

1 liter kersen zonder pit uitgelekt, pot

150 gram bokkenpootjes verkruimeld

25 gram geschaafde amandelen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Aarts Kersen zonder pit op siroop product photo
Aarts Kersen zonder pit op siroopAarts Nederlandse Kersen 560 GR Pot1,75
Alternatief
2
g'woon Bokkenpootjes product photo
g'woon Bokkenpootjesg'woon Bokkenpootjes 200 g1,35
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
725
Koolhydraten
57
Vetten
51
Verzadigde vetten
29
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0