0
Winkelmand

Kibbeling met zelfgemaakte remouladesaus

Geniet van Top! van Coop Kibbeling met zelfgemaakte remouladesaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de augurk fijn.
  2. Pureer de knoflook.
  3. Doe de augurk, de kappertjes, de knoflook, de mayonaise, de creme fraîche en de peterselie in een schaaltje en meng door elkaar.
  4. Breng op smaak met zout ten peper.
  5. Verwarm de kibbeling volgens de aanwijzing op de verpakking en serveer de warme kibbeling met de remouladesaus.

Ingrediënten

4 personen

5 augurkjes

2 eetlepels kappertjes

1 teentje knoflook

5 eetlepels mayonaise

3 eetlepels crème fraîche

zout en peper (naar smaak toevoegen)

1 eetlepel gehakte peterselie

1 bakje Top! van Coop kibbeling

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kühne Augurkenblokjes product photo
Kühne AugurkenblokjesKühne Augurken Blokjes 330 g1,05
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mixJOZO Zout & Peper Mix Extra Fijn 100 g Bus1,09
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Ambachtelijke kibbeling product photo
Ambachtelijke kibbelingVoorgebakken ambachtelijke kibbeling. Heerlijke malse kwaliteit, meer dan 90% witvis.3,79
Alternatief
1

Alternatief