0
Winkelmand

Kikkererwten van Avia Rosa

Probeer eens kikkererwten van Avia Rosa!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de knoflook en de ui. Schep de spekblokjes erdoor en bak ze 2-3 minuten.
  2. Voeg de tomatenblokjes met sap, zout en versgemalen peper toe en kook zachtjes circa 2 minuten.
  3. Schep de kikkererwten erdoor en verwarm zonder te koken.
  4. Serveer het gerecht op diepe borden en bestrooi met de peterselie. Lekker met (bruin) stokbrood en een tomatensalade.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

1 teentje knoflook geperst

1 ui gesnipperd

250 gram mager gerookt spek in blokjes

1 blik tomatenblokjes 400 g

2 blikjes kikkererwten uitgelekt

2 eetlepels platte peterselie gehakt
of
2 eetlepels verse bladselderij gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,79
Alternatief
1
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
8710624275846 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Verse selderij product photo
Verse selderijCoop Selderij 45g1,11
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
25
Vetten
27
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
20
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0