0
Winkelmand

Kip-cordon bleu met feta en pesto

Wist je dat je zelf heel makkelijk een cordon bleu kan maken? Ga eens voor deze variatie met feta en pesto. Een makkelijk en snel gerecht voor doordeweeks!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de kipfilets droog met keukenpapier. Snijd ze horizontaal open, maar niet helemaal door. Klap open en bestrijk met de pesto. Verdeel de feta en tomaten erover. Klap de kipfilets dicht en steek vast met prikkers.
  2. Klop de eieren los met zout en peper. Haal de cordon bleus eerst door het ei en daarna door paneermeel. Herhaal voor een steviger korstje.
  3. Verhit de olijfolie en boter en bak hierin de cordon bleus lichtbruin. Bak op middelhoge stand nog 4-5 minuten per kant tot ze gaar zijn. Lekker met een Griekse salade.

Ingrediënten

4 personen

4 kipfilets

4 eetlepels pesto

150 gram feta verkruimeld

8 gedroogde tomaten op olie in stukjes

2 eieren

100 gram paneermeel

3 eetlepels olijfolie

50 gram boter

Ingrediënten

Voor 4 personen

2384910000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
g'woon Olijfolie extra vierge product photo
g'woon Olijfolie extra viergeg'woon olijfolie extra vierge 250ml2,39
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
685
Koolhydraten
37
Vetten
38
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
46
Vezels
5
Zout
3.7
Suiker
0